Donald Trump pastron WC-të???

Kjo furçë e punuar me dorë do të jetë e dobishme për ju që ta mbani banjon tuaj sa më të pastër”, kështu shkruan British Independent, duke ironizuar me efektet e funksionalitetit. Furça kontraverse ndodhet në faqen Esty dhe shitet në të gjithë botën nga Zelanda e Re, ku çmimi ka shkuar deri në mbi 23 dollarë copa.
Aksidentohet eskorta e Ramës
27/11/2017 - 14:15
Policia në "Santa Quaranta"
24/11/2017 - 11:32
Pamje fantastike nga Gucia
23/11/2017 - 11:31