Donald Trump pastron WC-të???

Kjo furçë e punuar me dorë do të jetë e dobishme për ju që ta mbani banjon tuaj sa më të pastër”, kështu shkruan British Independent, duke ironizuar me efektet e funksionalitetit. Furça kontraverse ndodhet në faqen Esty dhe shitet në të gjithë botën nga Zelanda e Re, ku çmimi ka shkuar deri në mbi 23 dollarë copa.
Shumë urime për Adele!!!
05/05/2018 - 08:57