Do martoheni?! Make-up i duhur për ditën më të bukur të jetës

Zgjedhja e make-up për ditën më të bukur të jetës suaj është mjaft delikat dhe subjektiv, pasi duhet të pasqyrojë perosnalitetin tuaj, të rregullojë tiparet por pa shtrembëruar format e fytyrës suaj. Ju duhet të dukeni bukur gjithashtu kur të bëni fotografi, si edhe mjaft e rëndësishme është që të dukeni natyrale.