Ditë pazari dhe protestash

Kjo e premte ka qenë një ditë intensive për kryeqytetasit. Shumica e kanë shfrytëzuar për të bërë pazaret e ditës, por nuk kanë munguar as protestat nga punonjësit e fasonerive, të cilët vahzdojnë të kërkojnë pagën e luftës. Foto:LSA