Dita e 12-të e rezistencës së studentëve

"Bashkë kundër padrejtësisë!" Në protestën para kryeministrisë studentë e banorët e Astirit Protesta e studentëve nuk ndalet pavarësisht shiut dhe motit të ftohtë. Ata i kanë bërë thirrje qytetarëve ti bashkohen protestës së tyre.