Diellin si 'stilist'

Diellin si 'stilist' Foto që do ju bëjnë të qeshni me këto 'kostume të qepura' nga Dielli dhe sigurisht do ju bëjnë të kujtoheni më shpesh për kremin e plazhit.
Opozita bllokon foltoren
01/02/2018 - 11:18
Ja si bëhet joga e vërtetë
31/01/2018 - 14:36
Shtëpi vetëm për 1 euro
30/01/2018 - 19:28