Dhuratë për ditëlindje? 1 njëbrirësh

Ditë feste në familjen Icardi. Vajza e çiftit të famshëm, Mauro Icardi dhe Wanda Nara, Isabelle feston ditëlindjen e dytë dhe për këtë fakt, kapiteni i Interit dhe agjentja e tij kanë menduar të bëjnë një ditë speciale për të. Ata kanë zbukuruar shtëpinë e tyre me 20.000 trëndafila, ndërsa mes dhuratave ishte një njëbrirësh.