Dhuna e policise ndaj protestuesëve

Disa foto të shkëputura nga Isa Myzyraj tregojnë më së miri dhunën që policia e shtet ka ushtruar mbi protestuesit të cilët këkojnë vetëm drejtësi dhe mbrojtjen e publikes.
Rezistenca vazhdon...
14/05/2020 - 18:17
Uaa sa plot Tirana!!!
12/05/2020 - 14:29