Dhjetë liqenet më të çuditshëm në botë

Liqenet janë zakonisht perla të natyrës në ngjyrë blu, piktoreske dhe të qeta, të cilët na bëjnë të mendojmë për shëtitje të këndshme në natyrë apo me barkë. Por në katër cepat e botës gjenden edhe pasqyra uji vërtet të çuditshme, kërcënuese madje, me ngjyra që të habisin dhe burim të fenomeneve ekstreme. Ja 10 liqenet vërtet të veçantë, në të cilët nuk ke gjithmonë dëshirë për t'u zhytur.