"Dështakët" e Lojërave Olimpike

Përvec spektaklit që dhurojnë Lojërat Olimpike ka dhe momente ku tregon "dështimet" e sportistëve. Këtë gjë e dëshmojnë dhe këto foto këtu...
Thethi zbardhet nga dëbora
02/12/2017 - 13:57