"Dështakët" e Lojërave Olimpike

Përvec spektaklit që dhurojnë Lojërat Olimpike ka dhe momente ku tregon "dështimet" e sportistëve. Këtë gjë e dëshmojnë dhe këto foto këtu...
Parajsa në tokë!
19/08/2019 - 22:43
Kalabria që nuk njihnit
14/08/2019 - 10:29