"Dështakët" e Lojërave Olimpike

Përvec spektaklit që dhurojnë Lojërat Olimpike ka dhe momente ku tregon "dështimet" e sportistëve. Këtë gjë e dëshmojnë dhe këto foto këtu...
Kukësi fiton ndaj Bylisit
23/11/2019 - 20:22