Dëshmitë që burrat janë ende "fëmijë"

Sipas hulumtimeve dhe sondazheve, meshkujt bëhen mendërisht të pjekur në të 40-tat e tyre. Por, janë edhe disa burra që na bëjnë të dyshojmë nëse rritja është vërtetë e mundur për ta. Në këtë fotogaleri do të gjeni disa fotografi qesharake të burrave, të cilët qëndrojnë fëmijërorë dhe të lumtur pavarësisht moshës ose statusit të tyre.