Dërrasa e zezë kthehet në vepër arti

Një grup studentësh në Hong Kong kanë vizatuar piktura të ndryshme, me shkumsa me ngjyra në dërrasat e klasave të tyre. Grupi i quajtur “Illusdreamer” i krijuar në vitin 2006, kanë marrë spunto nga filmat vizatimor dhe vizatimet komike. Veprat e tyre të artit nuk zgjasin shumë pasi në momentin që fillon leksioni dërrasa e zezë fshihet.