Demi Rose, një "bombë" për Spanjën

Ajo ndodhet në Spanjë për të shijuar rrezet e diellit si dhe për të punuar. Dhe së fundmi Demi Rose ka realizuar një set fotografik mjaft të nxehtë. E veshur me bikini ngjyrë ari, bukuroshja 23 vjeçare dukej mjaft seksi.