Dembel apo gjeni?

Fotogaleria e publikuar më lart, shfaq imazhe interesante që në shikim të parë duken shumë qesharake, por pasi t’i analizoni do ta kuptoni se autorët e tyre janë shfaqur shumë kreativ me idetë e tyre. Jo më kot thonë se dembelët janë shumë inteligjent, dhe këtë gjë më së miri e dëshmon fakti se si kanë arritur të krijojnë “pajisje” interesante për nevojat e tyre.
Aksidentohet eskorta e Ramës
27/11/2017 - 14:15
Policia në "Santa Quaranta"
24/11/2017 - 11:32