Dekori i duhur për Halloween

Festa 'e frikshme' e Halloween-it nënkupton kostume maskimi dhe shumë argëtim. E megjithatë nuk do ishte e plotë, nëse nuk do kishte dekorin e duhur. Meqe, festa e maskave po afron, ja disa ide origjinale dhe pa shumë shpenzim për të dekoruar gjithçka 'frikshmërisht' bukur.