Degjeneron debati, ofendime verbale mes Ramës e Berishës

Seanca e sotme ka degjeneruar duke kaluar në ofendime verbale mes kryeministrit Edi Rama dhe ish kryeministrit Sali Berisha. U arrit deri aty sa në "fushë betejën e politikës" të përmendin edhe bashkëshortet dhe familjen.