Dëbora zbardh Santiago Bernabeu

Moti i keq dhe reshjet e dëborës kanë pushtuar Spanjën. Intensiteti i lartë i reshjeve ka zbardhur dhe mitikun "Santiago Bernabeu". Fotot të stadiumit të mbuluar nga dëbora i shihni në këtë fotogaleri.
Magjia e "Arena Kombëtare"
10/11/2019 - 20:42
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47