Dasmë që nuk ka për t'u harruar!

Çdokush dëshiron që të ketë dasmën dhe klipin perfekt, duke realizuar foto nga vende të mrekullueshme, apo të kenë në sfond diçka tepër të rrallë. Por një çift në Filipine ka rezultuar të ketë shumë fat, pasi në ditën që ata kishin planifikuar edhe dasmën ka pasur shpërthim të vullkanit Mayon. Ky moment ka bërë që dasma e tyre të mos harrohet lehtë...