Dashuria tani më është ngjyrë karrotë

Dy fermerë në Divjakë janë fotografuar në një karrocë me kalë të mbushur me karrota. Divjaka njihet për prodhimin e karrotave me cilësi të mirë. Prodhimet duken mjaft cilësore dhe të shëndetshme. Ndërsa konsiderohet edhe si një nga zonat për të rëndësishme të vendit për prodhimet buqësore.