Çudirat shqiptare përgjatë 2017

Emisioni i djeshëm “Debati në Channel One” të gazetarit Roland Qafoku iu kushtua medias shqiptare përgjatë vitit 2017. Gjatë emisionit u publikuan 15 foto-lajm nga më interesantet dhe më me humor nga vendi.
Kur orangutangu bën "selfie"
12/12/2017 - 08:55
Dëbora zbardh Dajtin
10/12/2017 - 22:14
Partizani-Teuta 2-1
10/12/2017 - 21:09