COVID-19 pastroi dhe ajrin e Tiranës

Masat kufizuese në fuqi për të frenuar përhapjen e koronavirusit kanë pastruar ndotjen e ajrit dhe në Tiranë. Agjencia e Fotografise LSA ka sjellë foto dëshmi ku tregojnë si dukej Tirana para dhe pas shfaqjes së epidemisë së koronavirusit e cila solli dhe masa drastike të kufizimit të lëvizjeve. Një efekt i tillë është vënë re kudo. Foto: Nga Gent Shkullaku