COVID-19, "Beteja" e policëve për të shpërndarë të moshuarit

Forca policie e ushtrie me maska mbrojtese ne fytyre i kerkuan te moshuarve te ulur ne stolat e parkut qe te largohen dhe te shkojne ne shtepi si pasoje e masave te shtuara pas konfirmimit te 51 rasteve me koronavirus, COVID-19 deri me tani ne Shqiperi. Qeveria i ka bere thirrje popullates qe te qendrojne sa me shume ne shtepi dhe pervec qarkullimit te makinave ka ndaluar edhe levizjen e kembesoreve pas ores 18:00 dhe i ka kerkuar te moshuarve mbi 70 vjec te veteizolohen.
Kujdes, Kryeministri!
25/03/2020 - 14:02
Durrësi dashuron Italinë
23/03/2020 - 13:33