Çmenduritë në banjo nuk kanë fund…

Nuk janë të paktë ata që kur janë në banjo fillojnë e të këndojnë dhe kjo deri diku mund të quhet normale, por ka disa të tjerë që tejkalojnë çdo limit në atë çfarë publikojnë në rrjetet sociale.