Claudia Schiffer 48 vjeçe pozon nudo për "Vouge Italia"

Claudia Schiffer 48 vjeçe pozon nudo për "Vouge Italia" Kanë kaluar 25 vite nga kopertina e parë e "Vogue Itali" dhe Claudia Schiffer rikthehet edhe më në formë. Top modelja tani në moshën 48 vjeçare, pozoi për kopertinën e revistës së njohur totalisht nudo. Taka të larta, një çantë e vogël dhe një palë këpucë të tjera të cilta mbulojnë pjesët delikate. Për të koha duket se ka ndaluar.