Cila nga motrat udhëhoqi pasarelat e New York Fashion Week

A mund të zhvillohet New York Fashion Week pa dy motrat Bella dhe Gigi Hadid? Padyshim që jo, pasi dy supermodelet dinë sesi të pushtojnë pasarelën dhe të prezantojnë koleksionet në mënyrën më mahnitëse të mundshme. Dy motrat ishin shumë të zëna gjatë NYFW, pasi vazhdimisht u shfaqën në pasarele për të reklamuar koleksionet shtëpive më të mëdha të modës. Por cila nga motrat shkëlqeu më shumë?