Çifti udhëton në 33 shtete për të realizuar 'albumin e jetës'

Një çift i sapomartuar ka ndërmarrë një udhëtim në 33 shtete për të realizuar një koleksion mahnitës fotografish. Nick Aust dhe Zoe nga New Jersey vendosën që të realizonin fotografitë e dasmës jo vetëm në ceremoni por edhe në disa nga monumentet më të bukura të botës.