Çfarë patë dhe nuk patë në seancën e sotme plenare

Kuvendi i Shqipërisë voton sot pr/buxhetin për vitin 2019 dhe paketën e re fiskale. Seanca ka nisur rreth orës 11:00 ndërsa mungon opozita e cila vijon bojkotin parlamentar. Seanca u transmetua live, por për të gjitha momentet që humbët, po ju servirim disa fotografi nga parlamenti.