Çfarë nuk patë nga protesta opozitës

Opozita mblodhi qytetarët në shesh para kryeministrisë, për të kërkuar largimin e qeverisë, duke e cilësuar të inkriminuar dhe zhytur në korrupsion.
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47