Çfarë mbeti pas sulmit në Siri?

Pamjet vijnë nga televizioni sirian, i cili ka bërë të ditur se nga sulmi i SHBA, Britanisë dhe Francës në Damask dhe Homs mbetën të plagosur tre civilë.
Parajsa në tokë!
19/08/2019 - 22:43
Kalabria që nuk njihnit
14/08/2019 - 10:29