Çfarë mbeti pas sulmit në Siri?

Pamjet vijnë nga televizioni sirian, i cili ka bërë të ditur se nga sulmi i SHBA, Britanisë dhe Francës në Damask dhe Homs mbetën të plagosur tre civilë.
Shumë urime për Adele!!!
05/05/2018 - 08:57