Çadra jashtë urgjencës për testimin e pacientëve për COVID-19

Jashtë urgjencës dhe spitalit të traumës, janë ngritur disa çadra ku do të bëhet kontrolli paraprak i çdo pacienti që futet brenda ambjentit të spitalit për të parë nëse është i infetuar me COVID-19. Aty kryhen teste paraprake në mënyrë që të shmanget dhe rreziku i përhapjes së COVID-19 te stafi mjekësor apo dhe te pacientët e tjerë. Kujtojmë që vetëm prej një personi të infektuar që u fut në sanatorium për të vizituar një të afërm u infektuan 8 mjekë dhe infermierë. FOTO LSA
Kujdes, Kryeministri!
25/03/2020 - 14:02
Durrësi dashuron Italinë
23/03/2020 - 13:33