Burri më i gjatë dhe gruaja më e shkurtër në botë pozojnë bashkë

Burri më i gjatë dhe gruaja më e shkurtër në botë janë takuar së bashku në Egjipt për të realizuar një fotografi mbresëlënese. Sipas Rekordeve Botërore të Guinnesit, Sulltani Kosen, 35 vjeç, nga Turqia është njeriu më i gjatë në bot me një gjatësi prej 2.5 metra. Dhe Jyoti Amge, 24 vjeç, nga India, është quajtur gruaja më e shkurtër dhe është vetëm 0.6 metra. Të dy u futën në Rekordet Gines në vitin 2011 dhe deri tani asnjë nuk ka arritur që t'ua zërë vendet.