Bulevardi i ri, banorët përplasen me policinë

Ja çfarë nuk patë nga përplasja mes banorëve tek Bregu i Lumit dhe policisë Banorët, që preken nga projekti i zgjatjes së Bulevardit të Ri, u përplasen me policinë me gurë e lopata për të ndaluar shembjen e banesave të tyre. Ata thanë se nuk kundërshtojnë projektin por kërkojnë kompensim të drejtë të pronës së tyre.
Fotografi të pabesueshme!
10/10/2019 - 10:09
Imazhe të pabesueshme!
10/10/2019 - 10:09
"Na ishte njëherë Londra"
08/10/2019 - 08:34