Britanikët po që dinë të festojnë...

Kur bëhet fjalë për të festuar, britanikët janë në krye. Edhe pse në temperatura nën zero, ata nuk e kanë pasur problem të shkojnë nëpër restorante dhe club-e pothuajse zhveshur.
Zbulohen pankartat
27/01/2018 - 10:19
Foto fantastike nga Toka
25/01/2018 - 18:09