Britanikët po që dinë të festojnë...

Kur bëhet fjalë për të festuar, britanikët janë në krye. Edhe pse në temperatura nën zero, ata nuk e kanë pasur problem të shkojnë nëpër restorante dhe club-e pothuajse zhveshur.