Brenda shtëpisë më të shtrenjtë në botë

Rezidenca më luksoze në botë që shtrihet në Rivierën franceze, dikur i përkiste mbretit belg Leopoldi i II-të dhe krijuesit të konjakut Grand Marnier, është nxjerrë në shitje për 410 milionë dollarë.