Brenda 'fshatit të të vdekurve'

Pamje tronditëse tregojnë 'fshatin e të vdekurve' ku familjet zhvarrosin trupat e të afërmve të tyre të vdekur për ti pastruar eshtrat dhe ti veshin me rroba. Kufomat më pas mbahen në shtëpi për dekada me rradhë deri sa familja të organizojë një festë të madhe në nder te tyre. Trupat e të vdekurve vishen me rroba të reja dhe iu jepet për të pirë cigare. Fshatarët i trajtojnë kufomat si "të sëmurë" derisa më në fund gjejnë paqe pas ritualeve funerale të njohura si "Rambu Solo". Në një foto tregohen një burrë që mban trupin e fëmijës së vdekur.