Bota shijon 'Hënën e përgjakur'

Eklipsi i hënës së përgjakur ka filluar dhe të parët që kanë arritur ta shohin rreth orës 5:14 të pasdites janë ata që jetojnë në Tajvan, Australi dhe Indi. Fenomeni i rrallë natyror u pa edhe në Tiranë ku dhjetëra njerëz nxituan të fotografonin me celularët e tyre spektaklin që hëna ofroi në qiell.