Bileta falas për koncertin e Beyoncè dhe Jay-Z

Dështon turneu i Beyoncè dhe Jay-Z, biletat jepen falas nëpër parkingje Çfarë zhgënjimi për Beyoncé dhe Jay-Z! Turneu "On the run II", që i sheh protagonistë në skenë, në Britani të Madhe, nuk po shkon siç pritej nga një dyshe spektakolare si ata.
Parisi siç nuk e keni parë!
28/01/2018 - 08:05
Zbulohen pankartat
27/01/2018 - 10:19