Beyoncè dhe Jay Z "lundrojnë" në luks

Një sallon bukurie, një kinema, platforma për uljen e helikopterëve dhe më pas fushë basketbolli dhe pishinë me shumë nivele.... 'Super yachti Kismet u krijua për të qenë një ndër anijet më spektakolare dhe luksoze të disponueshme për t'u dhënë me qira."