Beteja për jetë a vdekje! Fundi tragjik vjen më vonë

I vogli i një hipopotami është fotografuar duke u përpjekur me dëshpërim të shpëtojë nën e saj nga një luan i uritur. Hipopotami nënë kishte ngecur në baltë dhe nuk mund të lëvizte. Skena u fotografua nga Hanno Erasmus në parkun nacional të Kruger-t në verilindje të Afrikës së Jugut.
Zbulohen pankartat
27/01/2018 - 10:19
Foto fantastike nga Toka
25/01/2018 - 18:09