Besimtarët ortodoksë festojnë Pashkët

Besimtarët ortodoksë kremtojnë sot festën e Pashkës. Si asnjë herë më parë dhe në një mënyrë të pazakonte mbrëmjen djeshme "Ngjallja e Krishtit" u festua pa besimtarë për shkak të pandemisë. Kryepeshkopi Anastas Janullatos mbajti meshën e madhe në katedralen Tiranës me fjalët e ungjillit.