Besimtarët myslimanë falin Kurban Bajramin në Tiranë

Besimtarët myslimanë falën sot festën e Kurban Bajramit. Me mesazhe paqeje e harmonie për njëri-tjetrin si dhe lutje për më shumë begati, besimtarët myslimanë e falën namazin e Kurban Bajramit, në sheshin ‘Skëndërbej’. FOTO: LSA