Beckham, 12 vjet bashkë dhe 14 unaza të çmuara

Dashuria nuk ka çmim, por unazat e fejesës, po! Diçka duhet të dijë David Beckham, i cili në 19 vite (përvjetori ishte pikërisht dje më 5 korrik) ka rinovuar, për 14 herë rresht premtimin e dashurisë për gruan e tij Victoria, duke i dhuruar çdo herë nga një unazë fejese.