Bar Rafael, të pasmet më të bukura në bregdetin grek

Pushime në varkë në bregdetin grek për Bar Refaelin, në shoqëri të mamasë së saj dhe një grupi shoqesh. Modelja dhe prezantuesja është fotografuar nga pas, duke treguar vithet e tonifikuar, para se të zhytej në ujë. Pavarësisht se është nënë e dy fëmijëve, format e Bar të 'lënë pa frymë'.