Balonat "Rama ik!" fluturojnë mbi godinën e kryeministrisë

Balona me shkrimin "Rama ik!" fluturuan mbi godinën e kryeministrisë. Aktualisht protesta vijon dhe mbështetësit e opozitës po marshojnë drejt Kuvendit. FOTO: LSA