Australi, zbulohet një peshk i rrallë

"Nuk kam parë kurrë një kafshë të tillë"- janë fjalët e një peshkatari që mori pjesë në zbulimin e një peshku misterioz, me peshë 150 kg në një plazh në Australi. Zbulimi i "mostrës detare", siç është pagëzuar, u bë në Park Beach, nel Queensland, Australi
Jeta para dhe pas martese
10/04/2018 - 20:51
Të padukshmit
09/04/2018 - 18:52