Astir, përplasje mes banorëve dhe forcave të policisë

Ka nisur me tensione protesta e sotme (12 nëntor) e banorëve të Astirit. Banorë të shumtë kanë bllokuar rrethrrotullimin tek sheshi "Shqiponja". Forca të shumta policie ndodhet në vendngjarje./ FOTO LSA